Trettiosju avsnitt har det blivit sen vi startade Myter & mysterier för snart fem år sen. Inget av det här hade varit möjligt om det inte hade varit för stödet från er som lyssnar på oss. 
Nu är det så här att vi har börjat planera ännu en säsong. Den här gången rör det sig om en riktigt storsatsning inom ett ämne som ligger oss båda oerhört varmt om hjärtat. Den nya säsongen har vi tänkt kalla för ”Sagorna” och planen är att vi ska göra en djupdykning i en typ av historieberättande som är lika gammalt som människan själv. 

Varför verkar sagorna alltid bära på en närmast magisk kraft? Vad är det dom säger, egentligen? Och vad kan sagan berätta om våra liv idag? 

Som vanligt lovar vi att vi ska ta oss an det här ämnet på ett så fritt och radikalt sätt som vi bara kan. För tänk om hela livet faktiskt är en saga? Tänk om sagan på mänga sätt är verkligare än det vi kallar verklighet? 

För att det här ska vara möjligt behöver vi er hjälp! Håll därför utkik efter den insamlingskampanj som vi just nu har sjösatt. Ni hittar den antingen på vår facebook-sida Myter och mysterier eller på myterochmysterier.se